Groep 10 was ook weer een groot succes! Van 15 - 17 september 2023 in Vorstenbosch

Ook het Nederlanding-weekend van groep “Katharina” was een succes! Het is alweer de 10e groep die op weekend is met de Nederlanding. Dit keer met de badminton sets die gratis zijn verstrekt door de Nederlandse badmintonvereniging en met de tandems waarop sommigen hun fietsangst overwonnen hebben. Ook was al het coachingsmateriaal van de Nederlanding zelf weer mee.

Er is gepraat, gespeeld, gelachen en gericht gewerkt aan de vragen waarmee nieuwe Nederlandse vrouwen een stap verder willen komen met hun werk en leven. De afwisseling tussen coaching en gezellige activiteiten werkte heel goed. En: er is ontzettend lekker gegeten! Zowel de Syrische als Russische keuken hebben jullie mogen proeven. Daaruit is ook weer een nieuw idee geboren: samen een kookgroep vormen.

“Het was een harmonieuze sfeer, waarin iedereen zichzelf kon zijn, iedereen aan bod kwam. Het was hartverwarmend en verbindend; heel prettig en warm.”

Dank Katharina, Marleen, Kim, Nienke, Juul, Femke, Evelien, Ahlam, Diana, Anzhelika, Elena, Lina, Nalan, Mualla! Jullie hebben samen een onvergetelijke ervaring gemaakt.