Nieuwe Nederlanders

Wil je mee op weekend, heb je een vluchtelingenstatus, spreek je Nederlands (niveau B1) en mag je werken? Meld je dan aan.

Ik wil mee

Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismaking met een Nederlandse uit jouw groep. Als je vrouwen kent met wie je graag samen gaat, vinden wij het leuk als je die meeneemt.

Via deze link kun je onze informatiefolder downloaden.

Brochure

Voor meer informatie kun je ook even bellen met Sarah Maqsoud (06 87780517) of Maram Aldbiat (06 84274743). Zij kunnen al je vragen beantwoorden en met jou bespreken in welke groep jij past. We proberen groepen te maken met mensen uit het land waar jij vandaan komt.

‘Ik heb mijn eigen vriendinnen weer op een hele andere manier leren kennen. Het was heel leuk om dit met elkaar te doen!' Jasmijn

Vriendinnengroepen

Wil je met jouw vriendinnen (sportclub, buurvrouwen, dispuut, school- of studievriendinnen) een Nederlanding organiseren? Mail ons gerust! info@nederlanding.nl. Wij kunnen de eerste vragen beantwoorden en jullie ondersteunen met de organisatie van jullie weekend. 

Regelmatig organiseren we informatie-ochtenden, waarin we van alles vertellen over de Nederlanding. Als je komt, kun je ook al je vragen stellen aan de initiatiefnemers en deelnemers van de groepen die jou vóór gingen. De eerstvolgende bijeenkomst is 21 januari 2024 van 10.30 – 12 uur in Amsterdam, maar als je eerder informatie wilt, kun je altijd contact opnemen met ons!

Ik wil organiseren

Vriendinnen van de Nederlanding

Wil je niet per se mee op weekend, maar ben je wel beschikbaar om vrouwen uit jouw beroepsgroep verder te helpen? Of iemand uit jouw buurt te helpen met een concrete vraag? Meld je dan aan als vriendin van de Nederlanding.

Vriendin worden

Sponsoren kan en mag natuurlijk ook! Doe net als TKC digital, Frontline Solutions, Schateiland en Finch en steun ons met jouw expertise of een bedrag.

Ik wil sponsoren

Wil je ons met een klein bedrag steunen dan kan dat heel gemakkelijk via geef.nl.

'Wat ik van de Nederlanding vind? Om door een ringetje te halen!' Tinky van TKC digital

‘Het was een wondermooi, intens en ook vrolijk weekend!' Margot

‘Mijn hart was al jaren dood, maar nu is het weer gaan kloppen'