Nederlanding 2 is na lang corona-wachten een weekend weg!

Het afgelopen jaar heeft Nederlanding 2 het wachten met elkaar goed volgehouden: online contact, waterfietsen toen het nét even kon en op afstand bij elkaar komen en afspraken maken… Maar dan is het eindelijk zo ver: de groep gaat op weekend!

Hieronder de ontroerende geluiden na een weekend met veel gezelligheid, samen koken eten en waterpijp roken, fietsen op de tandem en praten over (levens)vragen:

“Het was echt heel leuk en gezellig, en de activiteiten waren geweldig en heel actief, we hebben hier 2 jaar voor gewacht en het was het wachten waard. De avond was het beste gewoon met elkaar kletsen en grapjes maken, het koken was ook echt heel leuk. Ik ben heel trots om jullie allemaal mijn vriendinnen te noemen.”

“Het was een geweldig idee om culturen, gebruiken, zelfs avondjes uit en heerlijk eten aan beide kanten uit te wisselen… Onze vlucht was laat, maar het was de beste ooit… Nederlandse en Arabische vrouwen vormden een prachtig team dat plezier, eenvoud en een liefde van exploratie …. de vakantie ging snel voorbij en werden begeleid door de meest heerlijke gerechten, hapjes, gebak, dansen en diverse activiteiten … We hopen dat deze reis herhalen om elkaar meer en meer weten.”

“Mijn hart was jaren dood, maar nu is het weer gaan kloppen”