Weekend Groep 13 "Ik had een hele leuke weekend...

...met heel lieve dames.

Beste Marieke, Ik wilde je even bedanken voor het opzetten van dit programma. Ik had een leuke weekend met heel lieve dames. Het was heel gezellig.

Heel veel plezier met andere programma’s. Groetjes van Narwand

Ervaring van Behesta:

“Ik wil graag mijn ervaring delen over het weekenduitje dat ik recentelijk met jullie groep heb meegemaakt. Het was de eerste keer dat ik alleen en zonder mijn familie aan zo’n programma deelnam, en het was een zeer opwindende en interessante ervaring voor mij.

In mijn cultuur gaan meisjes doorgaans niet alleen of zonder familie op reis. Toen ik me inschreef voor dit uitje, twijfelde ik of ik het wel zou durven. Maar na het bevestigingsgesprek besloot ik om deel te nemen. Toen ik mijn moeder vertelde dat ik twee nachten met een groep op vakantie zou gaan, zag ik in haar blik dat ze bezorgd was, maar ze zei uiteindelijk dat ik volwassen genoeg ben en zelf moet weten wat het beste is.

Tijdens het uitje verbleven we met de groep in één huis en sliepen we samen in één kamer, wat een geheel nieuwe en spannende ervaring voor mij was. We aten gezamenlijk, maakten wandelingen, luisterden naar elkaars verhalen en versierden onze handen met henna. We deden ook groepsactiviteiten die bijdroegen aan het versterken van de onderlinge banden en het creëren van mooie herinneringen.

Wat ik bijzonder waardeerde, was de warme en betrokken houding van de groep. De leden luisterden met oprechte belangstelling naar mijn verhalen, of het nu over mijn zorgen, lachen of grappen ging. Het was fijn om mijn emoties en ervaringen met hen te delen, wat de ervaring des te aangenamer maakte.

Wat ook prettig was, is dat na het uitje het contact met jullie organisatie niet verloren is gegaan. We blijven nog steeds in contact, wat ik erg waardeer. Het verlaten van mijn thuisland en het opnieuw beginnen in een land met een totaal andere taal en cultuur was aanvankelijk erg uitdagend en moeilijk voor mij. Na anderhalf jaar in Nederland ervaar ik echter dat mijn kijk op de dingen voortdurend verandert en dat ik steeds meer mijn eigen weg aan het vinden ben.

Ik wil jullie organisatie bedanken voor het organiseren van deze gelegenheid en voor de uitstekende planning. Ik kijk ernaar uit om opnieuw deel te nemen aan een dergelijk warm en gezellig groepsuitje.”

 

Wat super dat jullie, groep Marischka, het zo fijn hebben gemaakt samen!