De eerste beelden van Groep 16

Oefenen met de kaasschaaf: punten scoren op de participatieladder!

De eerste beelden van het weekend van groep 16 zijn binnen. “Topweekend!”


Weekend Groep 15 Een goed weekend met top weer!

Goed weekend met top weer!

Hard gewerkt en lekker gefeest!

Mede dankzij het stralende weer startte de ontmoeting op vrijdagmiddag buiten in de zon en met goede zin. Na een hernieuwde kennismaking aan de grote picknicktafel, was het tijd voor een borrel en gesprek. Omdat ook de Nederlandse dames elkaar lang niet allemaal kende was er voor iedereen veel te bespreken. Voor het avondeten had iedereen iets lekkers van huis meegenomen waar we ook de volgende dag nog veel plezier van hebben gehad. In de avond leerden we elkaar écht kennen dankzij spelletjes als sjoelen, bingo en scrabble. Een mooie start van het weekend.

De zaterdag stond in het teken van de actieplannen. Alle koppels hebben hard gewerkt om een eigen toekomstplan te formuleren met een gezonde dosis realisme en ambitie. ’s Middags zijn er bovendien drie workshops gegeven over ZZP-schap, gebruik van LinkedIn en solliciteren. Tussendoor was er tijd voor een wandeling en hebben een paar fervente koks zich uitgeleefd in de keuken. Alweer heerlijk gegeten dus.

’s Avonds gingen de discolichten aan en werd er gedanst, polonaise gelopen en er was karaoke. Laten we zeggen dat de één meer talent had dan de ander, maar hilarisch was het. Een wonder dat er de volgende ochtend nog energie was om alle gemaakte plannen te delen met de hele groep om zo de laatste feedback, hulp en applaus te ontvangen. Tijdens de lunch ter afsluiting bleek dat alle aanwezigen het bijzonder hadden gevonden om met zoveel onbekende vrouwen, culturen, gewoonten, verhalen, spelletjes etc.. te delen. Bijzonder, Leerzaam en Leuk dus.

We kijken uit naar de terugkomdag  die we in november hebben.

Groep 15 met Hilde, Vanaz, Sandra, Ahmad, Minke, Wafaa, Annemiek, Najlaa, Bibiche, Itsi, Anique, Masoma, Mariëtte, Zainab, Angela, Anastasia en Abeer